Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- دامغان: شیوع کرونا در استان سمنان دوباره به مرحله نگران‌کننده‌ای رسیده و مردم شهرستان دامغان هم از این وضع نگرانی‌هایی دارند.

این امر سبب شده تا شماری از مردم با راه‌اندازی کمپینی در «فارس من» از مسؤولان استان سمنان درخواست کنند تا تجهیز بیمارستان دامغان را در دوران شیوع کرونا در دستور کار قرار دهند؛ اگر با این خواسته هم‌نظرید، «اینجا حمایت کنید».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم می‌گویند: در روزهایی که درگیر کرونا ویروس هستیم، شهر ما دامغان دارای فضای درمانی اندک است و در حال حاضر، در این شهر چند هزار ساله فقط ۱۶۰ تخت بیشتر وجود ندارد؛ با جمعیتی حدود ۱۰۰ هزار نفر.

مردم از مسؤولان خواسته‌اند تا در کمترین زمان ممکن و با همکاری و یکدلی با مردم، استارت تجهیز بیمارستان دامغان را بزنند که شاید در هفته‌های آینده راه نجاتی برای مردم شهر باشد.

بیمارستان در اوج کرونا تعطیل می‌شود!‌

علی‌اکبر علیزاده‌برمی، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی که از ابتدا به‌طور جدی مسائل بهداشت و درمان دامغان را پیگیری می‌کرده است، می‌گوید: تاکنون سه موج کرونا را در شهرستان دامغان تجربه کرده و در موج اول ۱۰۵ نفر بستری، در موج دوم ۱۱۵ نفر بستری و در موج سوم نیز ۶۶ بستری در بیمارستان دامغان داشته‌ایم.

او ادامه داد: در اوج کرونا، مشکلات جدی در حوزه درمان در دامغان ایجاد شده و عملاً بیمارستان تعطیل می‌شود.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید تلاش کرد تا در صورت ایجاد بحران در بیماری کرونا و سایر موارد در شهرستان دامغان، حتماً مکان درمانی دیگری برای رسیدگی به سایر بیماران شهرستان دامغان وجود داشته باشد.

علیزاده‌برمی بیان کرد: وضعیت درمان در شهرستان دامغان مورد رضایت نیست و متأسفانه با کمترین نوسانی، امور تعطیل می‌شود؛ در شهرستان دامغان، الزاماً به ایجاد مرکز دوم درمانی نیازمندیم.

سنگ تمام گذاشتیم

نوید دانایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اما می‌گوید: همکاران من در شهرستان دامغان در مدت سه سال اخیر که به‌عنوان خدمتگزار آنان توفیق همراهی با این عزیزان را داشته‌ام و به‌ویژه در ایام کرونا، سنگ تمام گذاشته و به‌صورت شبانه‌روزی تلاش کرده‌اند.

او اضافه کرد: ۲۱ درصد از کل بیماران کرونایی استان سمنان مربوط به شهرستان دامغان است؛ مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان همواره تلاش کرده‌اند تا اعتبارات و تجهیزات بیشتری به مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان دامغان اختصاص دهند.‌

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: شاخص مرگ ناشی از بیماری کرونا در شهرستان‌های استان سمنان در مقایسه با کشور و سایر استان‌ها روند متعادل و منطقی داشته و هیچ‌گونه کم‌کاری یا خدمات‌رسانی کمتر در این خصوص در شهرستان‌ها و به‌ویژه شهرستان دامغان با سایر شهرستان‌های استان مشاهده نمی‌شود.

تخت‌های ویژه در راه دامغان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بیان کرد: خوشبختانه شهرستان دامغان در شاخص مرگ ناشی از بیماری کرونا به نسبت میانگین کشوری از وضعیت بهتری برخوردار بوده و بررسی‌ها نشان می‌دهد بیمارستان ولایت دامغان به‌صورت مستمر در حال فعالیت بوده و هیچ‌گاه تعطیل نشده است.

دانایی از اتمام بخش توسعه آی.سی.یو در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خبر داد و گفت: با توجه به شرایط فعلی ناشی از بیماری کرونا و افزایش نیاز به تخت‌های ویژه در تمام نقاط کشور، افزایش تعداد تخت‌های بستری ویژه در شهرستان‌های زیرپوشش دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.

او افزود: ۱۰ تخت ویژه جدید به تخت‌های قبلی بیمارستان ولایت شهرستان دامغان افزوده و تجهیز شد که امیدواریم در روزهای آینده رسماً به بهره‌برداری برسد.

زودتر به وعده‌ها عمل کنید

به‌هرحال، چند ماهی است از وعده‌های مسؤولان استان سمنان برای تجهیز بیمارستان ولایت دامغان می‌گذرد و مردم همچنان منتظر هستند.

امید است طی روزهای آینده، وعده‌های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان به مردم دامغان عملی و تخت‌های ویژه بیمارستان دامغان بهره‌برداری شود.

انتهای پیام/۷۴۰۰۱/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان استان سمنان دانشگاه علوم پزشکی نوید دانایی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی اوج کرونا حوزه درمان بهداشت و درمان دامغان نوید دانایی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان شهرستان دامغان بیمارستان دامغان بیماری کرونا شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۶۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم

به گزارش صدای ایران از ایسنا،آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در نماز جمعه شیراز با بیان اینکه در ابعاد مختلف جنگ ترکیبی و جنگ نظامی سر و سامانی پیدا کرده است، گفت: تقریباً بیش از ۴۰ سال این جنگ به ما تحمیل شده است. رهبر معظم انقلاب به‌تازگی در دیدار فرماندهان نظامی کشور فرمودند که هر روز مستمر و مرتب باید در عرصه نظامی نوآوری داشته باشید، در غیر این صورت دشمن ما را شکست می‌دهد.

وی ادامه داد: همان‌طور که در جنگ نظامی به این جایگاه رسیده‌ایم که فرماندهان ما به «وعده صادق» می‌رسند، در جنگ اقتصادی و فرهنگی نیز باید به این جایگاه برسیم. به این معنی که آنقدر آمادگی داشته باشیم و ابزار نبرد اقتصادی و فرهنگی را فراهم کنیم که دشمن وقتی به ما حمله کرد، بتوانیم به آن پاسخ دهیم.

امام جمعه شیراز به مسأله سبک زندگی اسلامی پرداخت و گفت: در مقابل آن، سبک زندگی غیراسلامی را داریم. اسلام سبک زندگی عاقلانه‌ای دارد و غیر از آن را می‌توان غیرعلمی قلمداد کرد، پس سبک زندگی عاقلانه را باید به یکدیگر یادآور شویم.

وی بیان کرد: شنیده می‌شود در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند، اما آیا هر کاری غربی‌ها کردند ما هم باید انجام دهیم؟ چه می‌شود که این رفتار‌ها در سبک زندگی ما جاری می‌شود؟ باید سبک زندگی اسلامی را مرور کنیم. شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد و فرد عاقل به دنبال ضرر نمی‌رود؛ بنابراین زندگی اسلامی عاقلانه است و سبک زندگی غربی، عقل را کنار گذاشته است. یکی از دانشمندان گفته است که اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم.

وی در ادامه، به نقش مدیران کشور در برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: مدیران کشور در رده‌های مختلف باید برنامه‌ریزی داشته باشند. درخواست داریم مسؤولان به قانون عمل کنند و با آنچه در فضای مجازی می‌بینیم و خارج از حد قانون است، برخورد شود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه رسم اداره کشور اجرای عدالت در حدود الهی است، افزود: امیدوارم همه ما در چارچوب قانون شرعی و دینی اقدام کنیم و آنچه نتیجه می‌گیریم رضایت خداوند را به دنبال داشته باشد. ما انقلاب کردیم و شهدا برای رضایت خداوند شهید شدند، فراموش نکنیم که کار برای رضایت خداوند آغاز شده است و باید در راه رضای خداوند ادامه داشته باشد.

امام جمعه شیراز به فرا رسیدن سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اشاره کرد و گفت: امشب برای همه جهان اسلام و شیعیان اهل بیت (ع) عزای بزرگی است. رئیس مذهب جعفری فرمودند، یکی از عذاب‌های الهی که ممکن است کسی به آن مبتلا شود، عذاب استدراج است. استدراج این است که یک نفر عیب همه را می‌گوید، اما از عیب خود غافل است. در روایت آمده که انسان اگر بخواهد خطا‌های خود را جبران کند، دیگر وقت توجه به دیگران را ندارد.

دژکام اظهار کرد: به همان نسبت که خوب است انسان مخالف معصیت باشد، خوب نیست به‌دلیل مخالفت با معصیت، آبروریزی کند؛ بنابراین در شریعت ما مخالفت با معصیت نیز شرایط و روش خاصی دارد.

وی ادامه داد: رسمی به اسم مطالبه‌گری در برخی افراد ایجاد شده است که بدون حتی ذره‌ای تشکر از اقدامات صورت‌گرفته، تنها به مطالبه می‌پردازند. مطالبه‌گری خوب و لازم است، اما باید ضمن تشکر از زحمات گذشته، مطالبات مطرح شود.

او در ادامه به ۱۵ اردیبهشت، روز شیراز اشاره و بیان کرد: نامگذاری این تاریخ به نام شیراز، نخستین بار در کشور رخ داد و بعد از شیراز، شهر‌های دیگر روز خود را معین کردند که این یکی از نوآوری‌های شورای شهر شیراز بود.

دژکام به اقدامات خوب مسؤولان شهر شیراز در راستای محرومیت‌زدایی اشاره کرد و گفت: تاکنون در برخی محلات شهر، اقدامات موثری صورت گرفته است و مردم آنجا قدردان بوده‌اند. امیدواریم مدیران شهری توفیق پیدا کنند که برای همه محلات شیراز خدمات را توسعه دهند، چراکه از محرومان فریاد رسی کردن، کار بسیار پسندیده و نیکویی است.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه در عرصه خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شهری تلاش‌های خوبی انجام شده است که گزارش اقدامات صورت‌گرفته به‌مناسبت روز شیراز منتشر خواهد شد، اضافه کرد: متروی حرم مطهر باید مورد توجه مسؤولان باشد که اقداماتی هم انجام شده است، اما تا زمان رسیدن به نتیجه مطلوب، باید مطالبه را ادامه دهیم تا شرایط عرض ادب مردم به ساحت مقدس حرمین تسهیل شود.


دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • یک کشته و ۹ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است