Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان ضمن تاکید بر لزوم رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی در ادارات استان گفت: خدمات اداری نباید به بهانه خطر شیوع کروناویروس تعطیل شود.

  حسن سعدالدین در نشست کمیته بازرسی ستاد مقابله با کروناویروس استان، رعایت الزمات و پروتکل های بهداشتی را از ضروریات برشمرد و اظهار کرد: مسئولان و کارکنان ادارات دولتی باید در رعایت مسائل بهداشتی در تمام سطح جامعه پیشگام باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از آنجا که به ادارات و مسئولان به عنوان الگو نگریسته می شود لذا تاکید استانداری سمنان بیشتر بر توجه جدی دستگاه های اجرایی به توصیه های بهداشتی است که بتوانیم در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی، این الگو پذیری را رواج دهیم و لازمه این کار آن است که دستگاه های اجرایی بخش نامه های ابلاغ شده را مهم بشمارند.

 وی از تدوین و ابلاغ یک فرم خود ارزیابی که دربرگیرنده ۳۰ مولفه است خبر داد و اضافه کرد: این دستورالعمل ها در دو حالت ارشادی و تکلیفی طراحی شده اند که در حالت ارشادی خودِ دستگاه های اجرایی ارزیابی اجرای مولفه های بهداشتی و مقابله با کرونا در مجموعه خود را مورد بررسی قرار می دهند و پاسخ آن را به ستاد مقابله با کرونا ارسال می دارند. 

سعدالدین خاطرنشان کرد: مولفه و بخش تکلیفی این بخشنامه ها نیز، نظارت بر دستگاه های دولتی است که این مهم نیز با جدیت پیگیری و مورد نظارت قرار می گیرد.

این عضو ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: به دلیل اهمیت رعایت بخشنامه ها، هشت اکیپ نظارتی از ۵۰ دستگاه اجرایی استان سمنان، بازرسی هایی از دستگاه های مختلف می دهند. خوشبختانه بازرسی های اخیر نشان داده که روند پیشگیری از کرونا در ادارات استان مثبت و نزدیک به عالی است اما همان میزان اندک عدم رعایت ها را نیز نخواهیم پذیرفت. 

وی با بیان اینکه استفاده از پوشش ماسک برای همه مراجعان و کارمندان الزام و اجبار است گفت: در هفته جاری شرایط سخت گیرانه تری توسط ستاد استانی مقابله با کرونا در سطح استان وضع خواهد شد.

وی با اشاره به روند صعودی شیوع این بیماری در کشور و استان از ادارات و دستگاه های اجرایی و دولتی استان خواست: تا در قبال رعایت این دستور العمل ها نیز پیشگام باشند. 

سعدالدین با بیان اینکه الزامات مرتبط با ادارات و دستگاه های دولتی ابلاغ شده است، ادامه داد: یکی از مهمترین این ابلاغ ها این است که تجمعات زیر ۱۰ نفر، تنها با فاصله اجتماعی و در مکان های روباز مجاز است و باید تعداد کارمندان در اتاق های ادارات کاهش یابد که در این رابطه مدیران می توانند به دلیل عدم برگزاری حضوری جلسات، اتاق جلسات هر اداره را نیز به اتاق کار کارمندان بدل سازند. 

 مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان با اشاره به تحقیقات انجام شده گفت: مطالعات نشان می دهد که کارکنان دولت که مبتلا به کرونا شده اند همگی در فضای بسته ای بودند که کمترین میزان فضای باز و یا عبور هوا را داشته است،این مهم نشان می دهد که ارتباط بین فضاهای کاری و شیوع کرونا تا چه اندازه زیاد است. 
وی افزود: رعایت فاصله اجتماعی، اتاق ها، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از مکان های عمومی الزام است،فلذا در دستورالعمل ارسالی ۳۰ مورد ذکر شده است که دستگاه های اجرایی می بایست اجرای آن را برای حفظ سلامتی کارکنان و مراجعان رعایت کنند که در این زمینه تعارفی نیز با مدیران دستگاه های اجرایی نداریم.

سعدالدین با بیان اینکه ارائه خدمات دستگاهای اجرایی نباید به بهانه کرونا تعطیل شود، اظهار کرد: ساعت ارائه خدمات به ارباب رجوع ها نیز نباید کاهش یافته و یا منجر به ازدیاد جمعیت در ادارات شود .
  
وی ادامه داد: به استناد قانون دورکاری مدیران دستگاهای اجرایی می توانند بنا به  شرایط و وضعیت کارکنان دستگاه ها نسبت به انجام وظایف کارکنانی که دارای بیماری زمینه ای بوده و یا مشکوک به کرونا هستند به صورت غیر حضوری و دورکاری اقدام کنند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان یاداوری کرد: کارکنانی که به صورت دورکاری به فعالیت می پردازند، باید آماده به خدمت بوده و تحت هر شرایط در صورت اعلام‌نیاز توسط مدیر دستگاه در محل کار حضور یابند .
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه سمنان دستگاه های اجرایی استانداری سمنان مقابله با کرونا دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۰۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • برپایی اجتماع صادقیون در استان سمنان+ فیلم
  • برپایی اجتماع صادقیون در استان سمنان
  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان